Flabella üzletünk 2013. júniusa óta létezik.A fantázia nevet Miszori Ancsi műkörmösünk találta ki.Először csak kézápolás,majd később a kozmetika is működött már a szalonban. 2014. végén jött az ihlet egy nagyobb szalon kialakítására.2015. januárjától új üzlethelyiségben,új szolgáltatásokkal bővültünk,így a kézápolás helyett  kéz-és lábápolás,kozmetika,sminktetoválás,masszázs és fodrászat is üzemel már fiatalos kis szalonunkban.

 


Holczinger Petra

kozmetikus,sminkes,sminktetováló,

szempillahosszabbító

Holczinger Petra kozmetikus vagyok.Azon boldog emberek közé tartozom, akik nagyon szeretik szakmájukat. Elmondhatom, hogy a szakmám egyben a hobbim is. Szeretem az állandó fejlődési lehetőségeket, a rengeteg kreativitást és az emberekkel való személyes kontaktusteremtést.

 

2011. őszén vágtam bele a kozmetikus szakma fortélyainak elsajátításába.Az iskolát Budapesten,a mATIS Kozmetikus Iskolában végeztem.Tanulmányaim során egy sminkversenyen is részt vettem,ahol 3. helyezést értem el,mely a mai napig mosolyt csal az arcomra.

Az iskolát követően evégeztem a Luxlash 3D szempillahosszabbító tanfolyamát,melyet továbbfejlesztve azóta 4D és 6D szempillákkal is foglalkozom.

Már kozmetikus tanuló koromban is az vonzott, hogyan tudom kiemelni a női szépséget, esetleg változtatni azon, ami nem elég előnyös az arcon. Sokat sminkteltem és örültem, amikor láttam a boldogságot a nők szemében.Szerettem volna, ha szépségük tartós marad, s a harmónia, melyet a sminkeléssel elértem az arcon, akár több évig, minden reggel boldoggá tenné őket. Ennek hatására 2014.őszén elvégeztem a Purebeau sminktetováló tanfolyamát. A nagyszerű oktatómtól,Kövesi Katalintól a szemöldök szálazás,satír,3D,szemhéj alsó-felső,szempillasürítés,szájkontúr,száj félsatír,és száj teljes satír technikákat sajátítottam e. Munkáimról a Képgaléria menüpontban találsz képeket.

Munkáim során kiváló minőségű, nemzetközileg elismert kozmetikai termékeket használok, melyek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek,ezek a Beauty Partner által forgalmazott Bielenda és AA Prestige termékek.

 

Fő motivációm: Vendégeim életminőségének és közérzetének emelése.

 

​Miszori Ancsi

műkörmös,kéz-és lábápoló


Mindent megteszek azért, hogy a vendégeim elégedetten távozzanak.

Miszori Andrea vagyok, de az Ancsit szeretem és használom. Szerencsém van, mert a munkám egyben a hobbim is. A kézápoló és műkörömépítő tanfolyamot 2011-ben végeztem el, a lábápoló pedig most van folyamatban. :) De áprilisban az is meg lesz. Akár kézről, akár lábról legyen is szó, a fejlődés alapvető követelmény nálam. Próbálok mindig fejleszteni magamon, különböző tanfolyamokra és körmös napokra járni és megismerkedni az újdonságokkal. Persze mindezt a vendégeimnek is megszeretném mutatni. Az egyre gyorsuló világunkban van, ami állandó. És ez a jó megjelenés, a szépen ápolt kéz és láb valamint az igényesen elkészített műköröm. Amit fontosnak tartok ebben a szakmában, a precizitáson kívül, a vendégekkel való jó kommunikáció és a diszkréció. 

Sembery Brigitta

masszőr


Masszőri a munkám során mind a test, mind a lélek számára felfrissülést hozok, hiszen kinek ne esne jól egy óra csend, vagy épp halk zene, beszélgetés, miközben semmi másra nem kell koncentrálnia, csak saját magára?


Sembery Brigitta vagyok, okleveles gyógymasszőr és testkezelő. A szakmában eltöltött több éves tapasztalattal a hátam mögött fogadom vendégeimet. Az erős kezemnek köszönhetően a kötöttebb izmok kimozgatása sem jelent problémát számomra.Emiatt rengeteg sportolót tudhatok a vendégeim között.Fő területem a gyóymasszázs, de erősebb sport vagy relax masszázs mellett nagy tapasztalattal rendelkezem a fogyasztó és cellulit masszázs területén is.


„Időnként elmegyek orvoshoz és megvizsgáltatom magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm, mert én is élni akarok.” (Mark Twain)

A mai világban a betegség az egyik legnagyobb üzlet, pedig ennek fordítva kellene lennie…

Tegyünk érte hogy az egészség legyen üzlet, ezért is döntöttem úgy: masszőr leszek.

Miután többször megtapasztaltam, hogy a nyugati orvoslás széttárja a kezét, addig ha saját kezünkbe vesszük az egészségünket és annak irányítását, eredményeket érhetünk el...

Mi vár rád, ha bejelentkezel hozzám masszázsra vagy kezelésre?


Szakszerű masszázs, az általad kiválasztott kezeléssel.
Kellemes hangulat, kikapcsolódás nyugtató zenével, vagy épp a kedvenc lemezeddel, ha arra van igényed.
Kényeztetés, ami jót tesz a testednek, lelkednek egyaránt...

Elérhetőségeinkért kattints a gombra!