Ha szépülésre vágysz,vagy szimplán csak nem sminkeled magad és máshogy szeretnél kinézni,válaszd natúr smink szolgáltatásomat.
Állásinterjúra, üzleti ebédre, felvételi beszélgetésre tökéletes, ahol a megjelenés nagyon fontos, mégsem ajánlatos az erős smink. Fixálóval tartósítom,hogy egész nap gyönyörű legyen a sminked.


 

Szalagavatóra,nagyszabású eseményre,bálba, estélyre, esküvői vendégeknek,randevúra vagy partikba ajánlom. Kiegészíthető strasszkövekkel,valamint alkalmi műszempillával.Fixálóval tartósítom, hogy egész nap gyönyörű legyen a sminked.

 

 

 

Menyasszonyoknak való smink,mely a Nagy Napon felejthetetlen kinézetet biztosít. Kérhető próbasminkkel együtt is. Természetesen strasszköveket,műszempillát kérés szerint alkalmazok az elkészítéskor.Fixálóval tartósítom, hogy egész nap gyönyörű legyen a sminked.

Főként fotózásokra,kiállításokra készült sminkek,melyek extrémebb műszempillákat,extrémebb formákat tartalmaznak.Természetesen ezt is fixálom.

 


Ha szeretnéd tudni, mi áll jól Neked, megismerkednél a profi termékekkel és elsajátítanál egy-két gyorsan megtanulható trükköt, technikát, hogy megjelenésed még harmonikusabb és szebb legyen, egyeztess velem időpontot és egy személyre szabott tanácsadás keretében mindezt megtanulhatod! 

 

Halloween-i, farsangi maszkok készítését is vállalom."Véres sebek","hegek","cipzár az arcon"...bármi lehetséges,amit a Vendég vagy az én kreativitásom enged.

A mATIS Paris sminkversenyen 3. helyezést értem el az alábbi hippi sminkkel smiley

 

 


További képeket a Képgaléria menüpont alatt találsz!