AZ ULTRAHANG BIOLÓGIAI HATÁSAI AZ ARCBŐRBEN

 • Amikor kezelő fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek.
 • Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és a mikromasszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is.
 • A készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével a bőrbe jutnak a zsírbontó, bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a  nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere.

A rezgések hatására a szövetek megmozdulnak, egymáshoz érve, masszírozzák egymást, miközben hőt termelnek. Ez tovább segíti a jótékony folyamatokat, a hatóanyag felszívódást, javítja a vér és nyirokkeringést.

Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe, tehát az irhába és a bőraljába zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat jutassunk be.

 

A VIO kezelés, más néven ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai kezelés.

Kiválóan alkalmas a pattanásos bőr kezelésére, tág pórusú arcbőr, seborrhoeás bőr kezelésére. Ajánlott hajhullás esetén, korpás fejbőr esetén, striák esetén, és szarkalábak kezelésére.

A VIO kezlés hatása

A kezelés hatására javul a bőr vérellátása, és a bőr regenerálódik. A kezelés során ózon keletkezik, ami a bőrt fertőtleníti, a pórusokat összehúzza és a faggyúmirigyek működését is csökkenti. Emellett szárító hatása is van, ami kifejezetten jót tesz a pattanásos, mitesszeres, elzsírosodott bőrnek. Kúraszerű alkalmazása eredményezi a legnagyobb fokú javulást.

A berendezés egyszerű és kisméretű, azonban rendkívül hatásos. Használata általában a bőr tisztítása után ajánlott. A kezelés során a készülékben található nemes gáz, a készülék fej és a bőr közt létrejövő parányi kisülések reakciójából ózon keletkezik, ami ebben a mennyiségben jelentősen baktérium-, vírus- és gombaölő hatású, egyúttal gyulladáscsökkentő és összehúzza a pórusokat.

A kezeléssel megelőzhető a tisztítás utáni az aknék szaporodása, és újabb apró gennyhólyagok megjelenése, továbbá serkenti a nyirok- és vérkeringést, ami elsősorban az idősebb vagy idősödő bőrre történő hatóanyag bevitelt segíti elő.

Kúraszerűen alkalmazva jelentősen javítja a tini bőrproblémákat.


A VIO kozmetika-i kezelés az alábbi esetekben javasolt:

 • aknés, pattanásos bőr

 • tág pórusú arcbőr

 • seborrhoeás bőr

 • bőrtisztítás utáni fertőtlenítés

 • striák

 • hajhullás kezelése

 • korpás fejbőr

 • szarkalábak

A gyémántfejes dermabrázió hatékonyan alkalmazható:

- Egyenetlen bőrfelszín megszüntetésére
- Atrófiás,és keloidos hegek kezelésére, striák kezelésére
- Felszínes aknés hegek kezelésére, inaktív akné esetében 
- Bőrfiatalításra, felületi ránctalanításra
- Pigmentfoltok halványítására
- A bőr természetes megújulásának aktivizálására 
- Érdes bőr finomhámlasztására
- Napkárosodott bőr regenerálására.

Gyémántfejes dermabrázió hatásai:

- elhalt szarusejtek eltávolítása
- bőrtisztítás
- hatóanyagok felszívódásának fokozása
- bőr vérkeringésének javítása
- sejtanyagcsere folyamatok gyorsítása
- a sejtek oxigén és tápanyagellátásának fokozása
- salakanyagok elszállításának segítése
- a bőr sejtmegújító folyamatainak felgyorsítása
- a bőr kollagén termelésének,ezáltal rugalmasságának fokozása

 

Nobel-díjas hatásmechanizmus - Arcfiatalítás, feszesítés, arctónus javítás fájdalommentesen!

A kezelés AZONNALI bőrfeszességet biztosít, az arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a száraz érzés, a ráncok sokat finomodnak, a megereszkedett bőr teltebbé válik . A láthatóan fiatalosabb megjelenés hosszabb időre megmarad, illetve megelőzi a további ráncok kialalkulását is.

A mezoterápia jelenleg a leghatékonyabb a hatóanyagok bejuttatására, mert egyedül ez a módszer képes tökéletesen áttörni a bőr védő, ún. barrier rétegét, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol rendkívül gyorsan és látványosan tudják kifejteni hatásukat. Egyéb kozmetikai kezeléssel csak a felszíni rétegekbe lehet a hatóanyagokat eljuttatni.
Nincs hatóanyag veszteség, a megválasztott hatóanyagok a legideálisabb helyre, a szövetekbe, ill. a sejtekbe jutnak.Az eredmény már az ELSŐ KEZELÉS UTÁN látszik.

A mezoterápia előnyei:
•nincs sebészeti beavatkozás,
•nincs hegesedés,
•nincs szükség hosszadalmas regenerációs folyamatra,
•nem allergizál,
•látványos, azonnali eredmény,
•Folyadékot köt meg a bőrben, így a szárazsági ráncocskákat kisimítja, ezáltal lelassítja az öregedés folyamatát.

Ha te is szeretnéd ezt a fájdalommentesen,azonnali hatást nyújtó kezelést kipróbálni,érdeklődj Facebookon keresztül,vagy hívd a 06/70-203-43-70-es telefonszámot!

TOSCANI,ARMESSO,DERMAHEAL hatóanyag ampullák 

 

Ezen gyártóknál elsődleges szempont a hatóanyagok 100-os tisztasága és koncentráltsága, előnyben részesítik a természetes kivonatokat, valamint élen járnak a mezoterápiás hatóanyagok kutatásban és az újdonságok kifejlesztésben.

A mezoterápiás komplexek két félék lehetnek. Az alap hatóanyagokból én is állítok össze "mixeket", de léteznek kész komplexek is. Az eddig már jól ismert és eredményesen alkalmazott hagyományos mezoterápiás hatóanyagok mellett, mint a hyaluronsav, DMAE, C-vitamin, stb., megjelentek a mezoterápia forte (erős) hatóanyagvonalát képviselő készítmények is. Új csodaszer Az argireline nevű hatóanyag, amely a Botox-kezelésekre kínál alternatívát, a mimikai izmok okozta ráncok enyhítésével. A biopeptides és az őssejtekkel kombinált növekedési faktoros készítmények egy teljesen új irányvonalát képviselik a mezoterápiás kezeléseknek, hiszen nemcsak pótolni képesek a hiányzó építőelemeket a bőrből, de képesek aktiválni, felgyorsítani a sejtműködést, mely által minden eddiginél eredményesebben fiatalítják meg a bőrt.

Arcra és testre egyaránt alkalmazható. A hidegvasalás érzékeny, gyulladásra, visszértágulásra hajlamos bőr kezelésére alkalmas – hűsítő érzést biztosít, ezáltal nyugtatja a bőrt, fokozottan csökkenti a piros foltokat.

A hidroabrázió nem más, mint vízporlasztás segítségével történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíventisztítja a bőrfelületet és a pórusokat.

 

A kezelőfej ultrahangos vibrációjának köszönhetően, ami másodpercenként több tízezer rezgés is lehet, a víz porlasztódik. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt
szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják az arcbőr pórusait. Ez a kezelés
csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől,
mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és
oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam
minimalizálódik. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikromasszázst
nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.