A szép selymes, ápolt kéz része megjelenésünknek, s meghatározó lehet abban is, hogy milyen kép alakul ki rólunk egy találkozáskor.
A kéz sok mindent elárul tulajdonosáról. 

A műköröm - esztétikai előnyein túl - megvédi természetes körmünket a töredezéstől. Nem utolsó sorban pedig, a lakkozással ellentétben, kb. 1 hónapig semmilyen gondunk sincs körmeink szépségére. Szalonunkban zselés és porcelán műkörmöt is  építtethet, a körmök épített technikával készülnek, azaz maga az anyag kerül rá a körömre, műanyag tip nem kerül alá. Ez teljesen természetes hatású körmök építését teszi lehetővé, a minőségi Brillbird alapanyagok pedig garantálják a műkörmök szépségét, tartósságát.

Gel-Lac (zselés lakk) a lakkozás egyszerűségét kombinálja a színes zselés műköröm tartósságával. A Gel-Lac UV lámpa segítségével 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás öltözködéskor, mint a hagyományos lakkoknál. Saját köröm erősítésére is kiválóan alkalmas. Lenövés után oldószerrel vagy lereszeléssel egyszerűen eltávolítható a köröm felületéről.